β-galaktozidazė – pieno cukrų hidrolizuojantis fermentas

Jolanta Sereikaitė

Mokomoji knyga

Kiekis

Aprašymas

Mokomoji knyga sudaryta iš teorinės dalies ir praktinių darbų laboratorijoje aprašymo.

Pirmojoje dalyje glaustai pateikiama informacija apie fermentą β-galaktozidazę, jos šaltinius, fizikines ir chemines savybes, panaudojimą pramonėje ir mokslo laboratorijose.

Antrojoje dalyje aprašomi praktiniai darbai laboratorijoje – β-galaktozidazės specifinio aktyvumo ir kinetinių konstantų nustatymas, imobilizacija, tirpaus ir imobilizuoto fermento pH ir temperatūrinio optimumo nustatymas.

Knyga skirta VGTU studentams, studijuojantiems pagal bioinžinerijos studijų programas, klausantiems enzimologijos kursą ir atliekantiems laboratorinius darbus.

Leidinio elektroninis variantas:

DOI: https://doi.org/10.3846/933-S

Detaliau
VGTU leidykla "Technika"

Charakteristikos

Metai:
2007
eISBN:
978-9955-28-097-2
Leidyklos nr.:
933-S
Puslapių skaičius:
27 p.
Kalba:
lietuvių
Priedai
Atsisiųsti
Content/Turinys_0933_S

Atsisiųsti (29.73k)
16 kitos knygos toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e